PITTIGE SPAGHETTI MET GARNALEN

  • Tijd: 30min
  • Aantal personen: 4

Bereidingswijze:

Snijd de knoflook en de ui fijn en fruit dit in een beetje olie. Voeg de fijngesneden  zongedroogde tomaten toe, inclusief de olie.  Voeg room, sambal oelek, verkruimelde visbouillon en water toe. Laat het een paar minuten koken.

Kook Risenta Spaghetti in gezouten water in 3 tot 5 minuten gaar.

Meng de  garnalen en gehakte basilicum door  de pastasaus. Breng op smaak met zwarte peper. Meng met de gekookte pasta en serveer!

Ingrediënten
  • 1 pak Risenta bonen spaghetti
  • 500 g gepelde garnalen
  • 1 teen knoflook, fijngehakt,
  • 1 gele ui, fijngehakt
  • 1 dl zongedroogde tomaten in olie,
  • 2 dl kookroom
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1/2 tablet visbouillon,
  • 1/2 dl water
  • Verse basilicum