modulhalfimg3

ONZE PASTA’S

We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een echt smakelijk pastagerecht. Met onze bonenpasta kun je precies dat doen, ongeacht de reden dat je traditionele pasta vermijdt. Net zo lekker en eenvoudig te bereiden als "gewone" pasta, maar een beetje meer vullend en veel groener.


NET ZO SNEL & SMAKELIJK ALS TRADITIONELE PASTA

Het prettige aan onze bonenpasta’s, naast de goede smaak, is dat je het bereidt precies zoals je dat zou doen met je traditionele pasta (of zelfs sneller). Je kunt het gebruiken in al je bestaande pasta recepten. Mocht je meer inspiratie willen kun je op deze website een aantal recepten voor gemakkelijke en smakelijke pasta gerechten vinden.modulhalfimg6

ALLEEN BONEN

Onze bonenpasta bestaat voor 100% uit biologische sojabonen, verder niets. Daarom bevat het veel minder koolhydraten dan klassieke pasta op basis van tarwe. Het is van nature rijk aan vezels en eiwitten. Het bevat vier keer meer eiwitten en zes keer meer vezels dan traditionele tarwedeegwaren, dus je zult je langer vol voelen. Onze bonenpasta is ook glutenvrij en biologisch. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij!


GOED VOOR JOU, GOED VOOR DE PLANEET

Risenta staat voor plantaardige voeding. Smakelijk, gezond en natuurlijk. Voedsel dat boordevol vitaminen en mineralen zit, maar nooit met onnodige toevoegingen. Onze bonenpasta bevat 100% sojabonen, is 100% biologisch en, natuurlijk, super lekker. En we compenseren 100% van onze klimaat-impact; van aan de teelt tot in de winkel. Goed voor jou én voor de planeet dus.


Gröna_steg_halv_FEL-SPRÅK

BEREIDEN

Breng water met een beetje zout aan de kook. Voeg de spaghetti of tagliatelle toe, reken ongeveer 50gr per persoon. Kook de pasta in 3 tot 5 minuten gaar. Afgieten en direct serveren.


ONZE PASTA’S

Met onze verschillende pastavormen kun je van veel pasta gerechten genieten. Je bereidt het precies zoals je dat zou doen met je traditionele pasta (of zelfs sneller). Je kunt het gebruiken in al je bestaande pasta recepten. We hebben tagliatelle, spaghetti en lasagnebladen in ons assortiment.


varaprodukter