GROENE STAPPEN

Onze manier om een verschil te maken

GROENE VOEDING

Onze missie is om meer mensen te inspireren tot een gezondere en meer klimaatvriendelijke levensstijl. Al onze producten zijn volledig plantaardig, boordevol vitamines en mineralen en zonder onnodige additieven.

RUNDVLEES OF BONEN

Een voorbeeld van hoeveel beter plantaardig voedsel is voor het milieu: 

200 gram rundvlees veroorzaakt ongeveer 5,2 kg koolstofemissie, terwijl de emissie voor 200 gram peulvruchten 0,035 kg is. Dus, elke keer dat je kiest voor plantaardige voeding, doe je de planeet een plezier.

* Volgens het rapport "Mat-klimat-listan", versie 1.1 van de Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen, 2014.

200 g

200 g

GROENE PLANEET

Plantaardige voeding is een stuk vriendelijker voor het milieu dan een heleboel andere dingen die je kunt eten. Maar het moet nog steeds worden verbouwd, vervoerd en verpakt voordat het in je plaatselijke winkel terechtkomt. Wij compenseren voor de klimaat -impact van ons bedrijf door de hele waardeketen, van de teelt tot in de winkel. Om zo onze impact op het klimaat te neutraliseren.
Simpel gezegd: 100% klimaat gecompenseerd.

GROENE VINGERS

Dat onze producten van hoge kwaliteit moeten zijn, is een gegeven. Maar we vinden het even belangrijk dat ze op een duurzame manier worden geproduceerd. Zowel boeren als leveranciers moeten het gevoel hebben eerlijk behandeld te worden en we gaan langdurige relaties aan. Wanneer we onze leveranciers over de hele wereld bezoeken, controleren we of zowel de werknemers als de gewassen goed worden behandeld.

We leren leveranciers en hun gewassen nog beter kennen en vinden extra gebieden voor samenwerking.
We controleren of leveranciers arbeiders en gewassen behandelen op de manier die we hebben afgesproken - onze gedragscode.

We vinden steeds inspiratie voor nieuwe, verrassende producten.