RISENTA – HET GELE MERK

Risenta werd in 1940 opgericht in Zweden en brengt sindsdien heerlijke producten op de markt voor een evenwichtige voeding. Veel mensen willen graag een beetje groener eten. Ons doel is om mensen daartoe te inspireren met onze producten. Risenta heeft alleen maar plantaardige producten. Voedsel dat goed is, niet alleen voor jou, maar ook voor de planeet. En onze verpakkingen zijn altijd knal geel, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden in de winkel. Onze producten zijn overigens net zo gemakkelijk te bereiden als dat ze te vinden zijn.

Dus wil je wat groener eten? Kies geel.


gulmat

WE WETEN WAAR WE HET OVER HEBBEN

Nieuwsgierigheid is onderdeel van ons DNA. We blijven nieuwsgierig naar alles wat groeit. En het ontwikkelen van nieuwe producten uit zaden, noten, bonen en granen gaat ons nooit vervelen. We hebben daar echt plezier in, en we zijn er nog behoorlijk goed in geworden ook. We hebben in de afgelopen 75 jaar heel veel kennis opgedaan over alles wat er te weten is over plantaardige voedsel, en we weten uit ervaring waar en bij wie de verschillende gewassen het beste groeien. Met andere woorden, we weten waar we het over hebben


GOED VOOR JOU, GOED VOOR DE PLANEET

Risenta staat voor plantaardige voeding. Smakelijk, gezond en natuurlijk. Voedsel dat boordevol vitaminen en mineralen zit, maar nooit met onnodige toevoegingen. En we compenseren onze volledige klimaatimpact; van aan de teelt tot in de winkel.


Gröna_steg_halv_FEL-SPRÅK